Meer als het klikt

Buy
price € 33
Meercover
Meer9
Meer5
Meer3
Meer10
Meer1
Meer7
Meer3bis
Meer2
Couv-vl-12-4

Twee tekenaars, één project. Van medio 2011 tot en met begin 2014 werkten Dominique Goblet (BE)  en Kai PFeiffer (DE) nauw samen aan deze fascinerende, intense en met humor doorspekte strip.

Een alleenstaande vrouw, wanordelijk en single; een ex-man, anarchistische agent en verliefd; hun dochter, ranke zwemster die grote zwemtriomfen werden voorspeld, bevriend met kreeften en grote diepten, verdronken - waarschijnlijk in een zwembad dat nooit werd aangelegd; de kandidaten, het resultaat van een strenge selectie op een datingsite, seksueel en gedienstig; een lulbush, heester en koor, ziet alles en herschrijft het verhaal naar eigen goeddunken: dat van een vrouw, badend in verveling en boeken, die een zwembad laat graven om diegene te vinden die voorgoed verloren is. Meer als het klikt is een strip over verlies, eenzaamheid en contacten op dating sites.

--

Two comic artists, one project. Over the past few years, Dominique Goblet (BE) and Kai Pfeiffer (DE) have been working closely together. The first result of this partnership is Meer als het klikt ('More when we hit it off').
Meer als het klikt is a book about loss, loneliness and amorous encounters on dating sites.

(Dutch edititon)

Reviews
(in Dutch)
Knack Focus
Volkskrant
Zone 5300
De Stripspeciaalzaak
Stripinfo.be
Hans Pols' blog
Cutting Edge
Enola
DWB
Wim Lockefeer (written for, but never published, the Leeswolf)

Interview
(in Dutch)
Cutting Edge
(in French)
AGENDA magazine
(in English)
Broken Frontier

Comics Critics
(in Dutch)
rekto:verso

Make your choice
Quick contact

ria@bries.be
++32 (0)3 234 39 35