Bries op Tekenpudding (Antwerp, 2 September)

Aug 25th, 2017 -

Op zaterdag 2 september strijkt voor de allereerste keer de wonderlijke tekenfoor Tekenpudding neer in Antwerpen. In samenwerking met illustratrice Charlotte Dumortier creëert Tekenpudding in de Oude Beurs een illustratief universum waar allerhande makers en liefhebbers van het getekende beeld elkaar kunnen ontmoeten. Vanaf 13u staan de deuren wagenwijd open voor jong, oud en iedereen daartussen om een duik te nemen in een wereld van tekenvermaak en illustratief vertier.

Zo kan je er onder andere terecht voor sessies modeltekenen onder leiding van Serge Baeken, no choice tattoos door Dennis Tyfus, kinderworkshops onder het getekende oog van illustrator Dieter De Schutter en een eigenzinnige stripbeurs met graphic novels van uitgeverij Bries.

Van 13u tot 24u
Oude Beurs // Hofstraat 15 // 2000 Antwerpen 

Meer info hier!

Newsletter

Would you like to subscribe to our monthly newsletter? Send us your email address, we'll do the rest!

Quick contact

ria@bries.be