Boekvoorstelling 'Drieman' in Muntpunt op 28 februari!

Jan 23rd -

Wide Vercnocke stelt zijn nieuwe strip 'Drieman' voor. Met Jeroen Olyslaegers, Shamisa Debroey en Stoomboot. Gastvrouw: Annelies Moons.

Wanneer: vrijdag 28 februari 2020,  20:00 tot 22:00 (met afterparty)
Waar: Muntpunt, Agora 0, Munt 6, 1000 Brussel
Prijs: gratis

Inschrijven (niet verplicht) kan je hier.

Organisatie: Muntpunt i.s.m. Bries.

DRIEMAN is het verhaal van een man die uit 3 mannen bestaat: zijn vader, zijn grootvader en zichzelf. Grootvader Ferdinand Vercnocke werd na de Tweede Wereldoorlog veroordeeld tot een 10-tal jaren gevangenisstraf wegens collaboratie. Over dat zwarte verleden zou in de familie nauwelijks gepraat worden - zelfs na zijn dood. Meer dan 15 jaar later acht vader Bout Vercnocke de tijd rijp om het duistere verleden van zijn vader op te graven.

Gelijke maten autobiografie en magisch-realisme met een fikse poëtische geut maken van DRIEMAN een graphic novel zonder weerga.

Op deze feestelijk boeklancering gaat Annelies Moons (Radio 1) in gesprek met Wide Vercnocke en een paar interessante gasten: schrijver en opiniemaker Jeroen Olyslaegers en striptekenaar Shamisa Debroey. Singer-songwriter Stoomboot zorgt met zijn "kleine liedjes in het Nederlands" voor het muzikale intermezzo. Verwacht je aan openhartige bekentenissen en een overdosis beeld, muziek en literatuur. 

Newsletter

Would you like to subscribe to our monthly newsletter? Send us your email address, we'll do the rest!

Quick contact

ria@bries.be
++32 (0)3 234 39 35